‼️ ODPOVED POLETJA V CERKNEM ‼️
Vreme nam v teh dneh resnično ne prizanaša. Zaradi slabe napovedi smo primorani odpovedati tudi tradicionalni dogodek Poletje v Cerknem. Hvala vsem, ki ste načrtovali svoj obisk. Upamo, da se kmalu vidimo!

Poletje je tu in z njim tradicionalna julijska prireditev Poletje v Cerknem, ki bo tudi letos poskrbela za zvrhano mero zabave.

V petek, 21. 7., bomo peli in plesali na folk ritme Rudija Bučarja s triom, pop-soul ritme zasedbe Batista Cadillac ter skupaj z zasedbo Help! A Beatles Tribute v Cerkno priklicali legendarne Beatle. Večerno dogajanje bo ob 20. uri otvorila cerkljanska kantavtorica M.J. Harmony.

V soboto, 22. 7., pa bodo za pestro dogajanje poskrbeli Dejan Dogaja in band, TačMi Brass Band, ansambel Crklani ter zasedba Gino & Band. Na Glavnem trgu bo živahno že v popoldanskih urah, ko bodo na svoj račun prišli tudi najmlajši.

Poleg raznolikega glasbenega programa bo poskrbljeno tudi za bogat spremljevalni program, kjer se bo zagotovo našlo nekaj za vsakogar.

‼️ POMEMBNO OBVESTILO ‼️
Javno vodstvo v Partizanski bolnici Franja, ki je bilo v spremljevalnem programu Poletja v Cerknem 2023 predvideno v soboto, ob 11. uri, ODPADE.
Partizanska bolnica Franja je do preklica zaprta za oglede zaradi odprave posledic neurja. Hvala za razumevanje!

Lepo vabljeni na Poletje v Cerknem!