Sodelovanje v katalogu rokodelskih izdelkov

Spoštovane rokodelke in rokodelci!

Na Idrijsko-Cerkljanski razvojni agenciji bodo letošnjo jesen pripravili spletni katalog rokodelskih izdelkov z območja Cerkna, Idrije in Logatca. V njem želijo predstaviti vas, rokodelke in rokodelce, predvsem pa vaše izdelke.

Katalog je mišljen kot promocija rokodelskih izdelkov, saj bodo spletni katalog takoj, ko bo končan,  poslali na naslove lokalnih podjetij in podjetnikov, kot predlog za nakup poslovnih, novoletnih in drugih priložnostnih daril. Objavljen bo tudi na številnih spletnih straneh in družbenih omrežjih, o njem bodo pripravljeni tudi novinarski prispevki.

Pri oblikovanju kataloga boste imeli rokodelke in rokodelce aktivno vlogo, saj bi sami pripravili svoje tekste in posneli fotografije. V pomoč pri tem bodo za vas pripravili 2 delavnici: praktično delavnico produktne fotografije in delavnico oblikovanja promocijskih besedil, s katerimi boste na atraktiven način predstavili sebe in svoje izdelke. Ta pridobljena znanja vam bodo zagotovo lahko še velikokrat prišla prav.

Prijave zainteresiranih za sodelovanje zbirajo do sobote, 1. 10. 2022, na elektronsko pošto: mateja.bizjak@icra.si ali po telefonu na številko 05 37 43 911. Predstavitev v katalogu je za vas brezplačna. Pogoj za vaše sodelovanje je, da ste za svojo dejavnost registrirani, torej da lahko za svoje izdelke izstavite račun, ter da imate svojo dejavnost registrirano na območju občin Cerkno, Idrija in Logatec.

“Veseli bi bili vašega sodelovanja, saj smo trdno prepričani, da bomo s katalogom prispevali k dvigu prepoznavnosti in tržne zanimivosti rokodelskih izdelkov z našega območja.”

Vodja projekta:
Mateja Bizjak, Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija