Vabilo na spletno delavnico: »Učinkovito upravljanje časa pri delu od doma«

Občina Cerkno v sodelovanju z LTO Laufar Cerkno organizira spletno delavnico z naslovom »Učinkovito upravljanje časa pri delu od doma«, ki bo v ponedeljek, 29. novembra ob 16.30, preko ZOOM platforme.  Na spletni delavnici boste spoznali konkretne znanstvene in psihološke razlage vedenja ter prejeli praktične, uporabne napotke, ki optimizirajo tako naše delo, kot tudi naše življenje. Seznanili se boste z modeli, tehnikami in orodji, ki vam pomagajo dvigniti delovni elan in motivacijo, ter efektivno zaključevati prioritete ne glede na to ali ste v pisarni ali doma. Pomemben del izobraževanja bo samoorganizacija dela od doma, da vam služba ne prevzame življenja ter, da življenje ne postane motilec vašega dela.

Vsebina izobraževanja:

  • Poudarjene bodo vsebine in pa tehnike, ki so ključnega pomena v današnjem negotovem času – kateri so motilci današnjega časa;
  • kaj so intervali globoke pozornosti in kako lahko pomagajo pri delu od doma;
  • kako učinkovito zaključujemo delovne naloge;
  • kako učinkovito polnimo zalogovnike baterij oz. izvajamo efektivne odmore;
  • kako ohranjamo visoko delovno motivacijo in t.ič. elan vital;
  • kakšne so prakse dobrega ravnovesja med življenjem in delom;
  • postavljanje ciljev in prioritet ter zakaj je to danes še bolj pomembno, kot kadarkoli prej.

Predvideno trajanje: 3 ure.

Izvajalka: Meta Grošelj je pisateljica (avtorica knjige FOKUS), predavateljica, trenerka mehkih poslovnih veščin, coachinja, zavzeta pomagati ljudem in podjetniškim timom premagovati ovire, blokade in saboterje notranjih svetov. Njena specializacija je področje javnega nastopanja, retorike in komunikacije na katerem je kot Academy Coaching Executive več kot dve leti urila ljudi s celega sveta na Akademiji Profesionalnih javnih Govorcev Andyja Harringtona v Veliki Britaniji.

Kako bo potekalo: Delavnica bo potekala preko spleta, natančneje preko ZOOM platforme. Povezavo do dogodka boste na dan izvedbe prejeli na vaš elektronski naslov.

Za udeležbo na dogodku je potrebna predhodna prijava. Prijavite se lahko na elektronski naslov: minca.slakonja@visitcerkno.si ali na telefonsko številko: 064 277 696. Število mest je omejeno. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

Udeležba na dogodku je za udeležence brezplačna, saj je sofinancirana s strani Republike Slovenije in Evropskega sklada za regionalni razvoj, v okviru projekta FORMICA 4 Cerkno-Idrija-Logatec. Partnerji in tudi sofinancerji projekta so: LAS s CILjem, Občina Idrija, Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija d.o.o., Občina Logatec in Občina Cerkno.

Lepo vabljeni!