Delavnica S poznavanjem osebnostnih tipov do uspešne komunikacije

Občina Cerkno v sodelovanju z LTO Laufar Cerkno organizira delavnico z naslovom »S poznavanjem osebnostnih tipov do uspešne komunikacije«, ki bo v sredo, 23. novembra , ob 17.00 uri, v prostorih Večnamenskega centra Cerkno (Bevkova ulica 22).

Ljudje smo različni in ni vseeno, kako se odzivamo na okolje oz. kako se okolje odziva na nas. Pomembno je, da se zavedamo svojih prednosti in tudi področij, kjer lahko naredimo korak naprej. S prepoznavanjem svojega vedenjskega profila, nam to lahko uspe takoj – ugotovimo, kje so naše prednosti ter področja za rast in spoznamo, da smo ljudje različni. Ni »dobrih in slabih«, »pravih in nepravih«, smo samo različni in ravno to nas bogati!

Na delavnici bomo izvedeli kako lahko s poznavanjem svojih vedenjskih preferenc in odkrivanje le-teh pri sogovornikih, svojo komunikacijo prilagodimo in dosežemo več razumevanja, sodelovanja, več vpogleda v drugega in s tem večjo prepričljivost. Te veščine nam koristijo tako v zasebnem kot tudi poslovnem življenju.

Delavnico bo izvedla Saša Einsiedler – mednarodna licencirana trenerka persolog DISC, licencirana trenerka uspešnosti po Jacku Canfieldu, DreamBuilder coach, praktik hipnoze, mediatorka, komunikacijska trenerka, avtorica, motivacijska govornica, podjetnica (svoje podjetje ima že 20 let) in mama 5 otrok. Mnogi se Saše spominjamo z radia in televizije, danes pa je tudi avtorica dveh priročnikov: Moja samopodoba je moja odločitev in Trening komunikacije in javnega nastopanja s Sašo Einsiedler.

Predvideno trajanje: 2 uri

Za udeležbo na dogodku je potrebna predhodna prijava. Prijavite se lahko na elektronski naslov: minca.slakonja@visitcerkno.si ali na telefonsko številko: 064 277 696. Število mest je omejeno. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

Udeležba na dogodku je za udeležence brezplačna, saj je sofinancirana s strani Republike Slovenije in Evropskega sklada za regionalni razvoj, v okviru projekta FORMICA 3 Cerkno-Idrija-Logatec. Partnerji in tudi sofinancerji projekta so: LAS s CILjem, Občina Idrija, Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija d.o.o.,  Občina Logatec in Občina Cerkno.

Lepo vabljeni!