Podjetniški zajtrk: Povezovanje kot ključ do uspeha

Občina Cerkno v sodelovanju z LTO Laufar Cerkno organizira Podjetniški zajtrk, z osrednjo temo povezovanja, ki predstavlja ključ do uspeha.

Dogodek bo potekal v torek, 29. novembra, ob 10. uri, v prostorih  Večnamenskega centra Cerkno (Bevkova ulica 22).

Osrednja tema »povezovanja med lokalnimi ponudniki« bo temeljila na predstavitvi inovativnega projekta z nazivom »OŠTARIJE KOT KODI«, ki združuje Martino Čuk, lastnico blagovne znamke Fina kava, Jožeta Podobnika, ustanovitelja in lastnika Pivovarne Zajc in Marjana Krajnika, nosilca gostinske dejavnosti potujoče gostilnice Klatež.

Vez med njimi, ki je prerasla v tesno sodelovanje, se je vzpostavila pred dobrim letom dni, ob ponovni zagotovitvi gostinske ponudbe na lokaciji Partizanske bolnice Franje. Kot rezultat njihovih kreativnih idej, mreženja in drznosti, pa je nastal projekt »OŠTARIJE KOT KODI«, ki ob nedeljah v življenje obuja zaprte vaške gostilne na Cerkljanskem.

Poleg predstavitve primera dobre prakse na področju povezovanja, bomo na dogodku, v sproščenem vzdušju ob jutranjih prigrizkih (rogljički, piškoti) in kavi, govorili ter iskali možnosti potencialnih povezovanj med udeleženci.

Prosimo, da svojo udeležbo na dogodku potrdite na elektronski naslov: minca.slakonja@visitcerkno.si  ali na telefonsko številko:  064 277 696.

Udeležba na dogodku je za udeležence brezplačna, saj je sofinancirana s strani Republike Slovenije in Evropskega sklada za regionalni razvoj, v okviru projekta FORMICA 4 Cerkno-Idrija-Logatec. Partnerji in tudi sofinancerji projekta so: LAS s CILjem, Občina Idrija, Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija d.o.o.,  Občina Logatec in Občina Cerkno.

Lepo vabljeni!