Okrogla miza: Izzivi in priložnosti pri organizaciji prireditev in dogodkov

Občina Cerkno v sodelovanju z LTO Laufar Cerkno organizira okroglo mizo, z osrednjo temo »izzivi in priložnosti pri organizaciji prireditev in dogodkov«, ki bo potekala v četrtek, 2. februarja, ob 10. uri, v prostorih  Večnamenskega centra Cerkno (Bevkova ulica 22).

Tako destinacija Cerkno kot destinacija Idrija z raznolikimi dogodki k obisku privabljata različne segmente zabave in druženja željnih obiskovalcev. Dogodki in prireditve predstavljajo pomemben element prepoznavnosti destinacije, hkrati pa odražajo njeno identiteto.

Organizacija prireditev terja veliko mero iznajdljivosti, organiziranosti in vztrajnosti, saj se organizator pri svojem delu srečuje s številnimi izzivi.

Na okrogli mizi bodo svoje bogate izkušnje s področja organizacije prireditev/dogodkov, delili:

  • Tomaž Lahajnar (Društvo Laufarija Cerkno): Cerkljanska laufarija
  • Simon Kenda (Zavod Jazz Cerkno): Mednarodni festival Jazz Cerkno
  • Drejc Kokošar (Društvo Idrija 2020): Praznik idrijskih žlikrofov
  • Polona Kavčič (ICRA d.o.o.): Pajtička fest, tematske tržnice lokalnih produktov
  • Sebastjan Razpet (MC C.M.A.K. Cerkno) : Tabor Karajžewc, festival ustvarjalnosti Cmakajne, raznoliki mladinski dogodki

V sproščenem vzdušju bomo na dogodku med drugim poklepetali o priložnostih na področju razvoja obstoječih ter morebitnih novih prireditev/dogodkov, saj organizacija le-teh predstavlja obogatitev turistične ponudbe, nenazadnje pa lahko nekdo v tem prepozna tudi poslovno priložnost.

Lepo vabljeni vsi, ki na tem področju že aktivno delujete ter tisti, ki bi si želeli podati v ta svet.

Udeležba na dogodku je za udeležence brezplačna, saj je sofinancirana s strani Republike Slovenije in Evropskega sklada za regionalni razvoj, v okviru projekta FORMICA 4 Cerkno-Idrija-Logatec. Partnerji in tudi sofinancerji projekta so: LAS s CILjem, Občina Idrija, Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija d.o.o.,  Občina Logatec in Občina Cerkno.

Prosimo, da svojo udeležbo na dogodku potrdite na elektronski naslov: minca.slakonja@visitcerkno.si  ali na telefonsko številko:  064 277 696.

Lepo vabljeni!